• Løpekonkurranser 29.05.2014

    Mange av de største og lengste løpekonkurransene arrangeres utenfor Europa. Maratonløp, kortere løp og orienteringsløp arrangeres nesten hele året, et eller annet sted i verden. Mange kortere løp arrangeres også om vinteren, så man trenger ikke å vente helt til sommeren for å konkurrere.

    Hvis man er glad i maraton, kan man for eksempel dra til Hawaii, og delta i Maui Maraton. Eller man kan løpe Route 66 Maraton, for å få en smak av den berømte veistrekningen. Maratonløp er blant de mest populære løpekonkurransene, og det er mange å velge blant.

    Ultramaraton og andre lange distanser passer for veltrente personer, og dersom man liker denne typen løp, finnes det mye spennende å velge blant. I Australia arrangeres det mange langdistanseløp, og om man liker ekstra lange løp, finnes det flere av dem også. I Kambodsja arrangeres GlobalLimits i november 2014, og løpet er på 220 km. Løp på over 200 km arrangeres også i Nepal, Chile og Kina, for å nevne noen.

    Hvis man er glad i å løpe, bør man besøke nettsiden runningcalendar.eu. Her finner man en oversikt over både kjente og mindre kjente løp av varierende lengde. Løpene er listet opp etter dato, og man kan også søke etter et bestemt løp man er interessert i.

    Posted by admin @

Arkiv